V začetku meseca decembra sva se usedli v avto in odpeljali v Zajčji vrh pri Stopičah, kjer (začasno) domuje približno 60 psičkov in 20 mačkonov. Ja, obiskali sva zavetišče Turk. Odpravili sva se z namenom, da podariva zbrane pasje odejice, ki so bile del izkupička vsake prodane Pasje ure.

pasja ura zavetišče

Lahko si mislite, da so bili upravitelji zelo zadovoljni. Ker pa nama je zavetišče blizu in je skrbeti za toliko živali res veliko, sva se odločili, da bova tudi decembra donirali Zavetišču Turk.Tokrat je upraviteljica izrazila željo po kvalitetnih briketkih za pasje mladičke, da bodo dobili kar se da veliko potrebnih sestavin v hrani (če imate idejo, kateri bi bili najbolj primerni, nam pustite odgovor na Facebooku ali Instagramu).
In tako deluje – zavetišče povprašava o tem, kaj v trenutnem obdobju najbolj potrebujejo in jim to poskusiva zagotoviti v kar se da velikem številu. Hvala tudi vam, dragi kupci, da ste pri tem pomagali!
Vseeno pa ne moremo brez tega, da vas pozoveva k ogledu njihove spletne strani. Četudi nimate namena vzeti kakšnega pogrešančka oziroma zapuščenčka, pa vseeno lahko obiščete zavetišče in sprehodite psičke, ali pa prinesete kakšno nujno potrebščino.

Se že veseliva naslednjega obiska!