Kolikokrat ste se že sprehajali po parkirišču ali ulici in naenkrat opazili luštnega psička v avtomobilu? Kolikokrat ste se spraševali, kje je lastnik in kdaj pride nazaj? Ali ima psiček vse potrebno, da mu ne bo vroče? Kako ga bomo rešili?

Vaš odgovor je zagotovo “prevečkrat”!

… Moramo pa se zavedati tudi dejstva, da psičkov v 21. stoletju še vedno ne smemo vzeti s sabo, ko skočimo po najljubšo kavo za sabo, lekarno, pekarno ali po hitrem opravku. Prav tako pa puščanje psov v avtu ni zakonsko prepovedano.

pasja ura v avtu

Ker situacije niso idealne, bomo zagotovo kdaj morali za nekaj minut skočiti po nujnem opravku, našemu pasjemu prijateljčku pa bomo (kot vedno) zagotovili vse potrebno – vodo, klimo, senco, pa tudi da se vrnemo pravočasno.

Zdaj lahko to vedo tudi mimoidoči – in še preden se v paniki sprašujejo, kje je lastnik in dvomijo v vašo presojo, lahko na oknu avtomobila zdaj označite čas prihoda in zagotovite, da ima kužek vse potrebno. Po drugi strani pa mimoidoči lahko v primeru, da je ura že davno potekla, brez slabe vesti urgirajo in rešijo kužka.

S Pasjo uro si odgovoren lastnik – paziš na čas svojega prihoda (če že moraš iti) in se vrneš v najkrajšem možnem času, poleg tega pa mu priskrbiš vse, kar potrebuje, da mirno in brez zapletov počaka na tvoj prihod.

Če se odločiš pustiti za nekaj minut psička v avtu, želimo, da to storiš pravilno.

S Pasjo uro ozaveščamo o problematiki puščanja psov v avtu, ne glede na letni čas ali temperaturo v ozračju.

Pasja ura – informativna ura, kjer lahko označite vaš prihod, da mimoidočih ne bo skrbelo za psa v avtu.

Z nakupom Pasje ure tudi doniraš izbranemu zavetišču. Vsak mesec si izberemo enega in mu podarimo nujno potrebne stvari. Ta mesec gre donacija pasjih odejic Zavetišču Turk v Novem mestu.

pasja ura zavetišče

Si odgovoren lastnik? Kupi še danes.